Plissé gordijnen op maat gemaakt

Stel je product samen
Hoe werkt het
Laat je inspireren

Plaatsingservice
(optioneel)

Gratis verzending

Tot wel 40% goedkoper

100% tevredenheidsgarantie

Hoe het werkt!

Meten

Meet uw raam zorgvuldig op

Samenstellen

Kies uw favoriete kleur en accessoires

Klaar!

Geniet vol op van uw nieuwe raamdecoratie

Hulp nodig?

Maak gebruik van onze meet- en plaatsingsservice

Stel je product samen

Nog niet alles duidelijk? Bekijk de veelgestelde vragen.

Laat je inspireren!

Al uw raamdecoratie maken wij vakkundig voor u op maat. Ontdek de mogelijkheden van ons assortiment en vind het product dat bij uw behoefte en inrichting past.

Niet zeker hoe te meten? Gebruik onze inmeetsevice.

(Gratis bij afname raamdecoratie)

Maak een afspraak

Inspiratie nodig of advies over raamdecoratie

(kom langs in onze showroom of maak een afspraak op lokatie)

Maak een afspraak

Plissé gordijnen van Raamvisie

Raamvisie heeft de plissé gordijnen die wel passen bij uw kamer. Naast de stijlvolle look die plissé gordijnen met zich mee brengen zijn ze gemakkelijk te bedienen en schikken ze zich voor vele soorten ramen. Bij plissé gordijnen op maat van Raamvisie heeft u de keuze uit semi-transparant en verduisterende plissé gordijnen. Om het daglicht perfect te controleren.

Plissé gordijnen: Semi-transparant en verduisterend

Plissé gordijnen zijn niet alleen decoratief. Verwelkom het daglicht ideaal met semi transparante plissé gordijnen van raamvisie. Creëer een frisse, rustige en levende sfeer en verander mee met het moment van de dag. Het ruime aanbod van kleuren zorgt voor variatie en altijd de passende kleur bij jou interieur.

Bij een goede nachtrust hoort een donkere kamer. De donkere stof in verduisterende plissé gordijnen zorgt altijd voor een donkere kamer. Elke kamer is hiermee te verduisteren. Geniet naast de functionele werking ook van de isolerende werking die plissé gordijnen bieden. 

Top down bottom up plissé gordijnen

Plisse gordijnen heb je in top down en in top down bottom up mechanisme. Bij top down bedien je het plisse gordijn van boven naar beneden. Hiermee is verduisteren goed te regelen. Bij top down bottom up bedien je het plisse gordijn van de boven- en onder kant. Waardoor je controle hebt over lichtinval en verduistering. Beide verduisteren maar met top down bottom up is er meer controle over de privacy sfeer in huis.

Plisse gordijnen op maat 

De topkwaliteit plissé gordijnen op maat die raamvisie biedt is een garantie die we u geven. Naast de functionele werking, is er een brede keuze aan kleuren en voor elk raam een plissé gordijn op maat. Door de vele opties is er gigantisch veel mogelijk en op de site zorgt u zelf voor een perfecte samenstelling!