Duplis op maat gemaakt

Stel je product samen
Hoe werkt het
Laat je inspireren

Plaatsingservice
(optioneel)

Gratis verzending

Tot wel 40% goedkoper

100% tevredenheidsgarantie

Hoe het werkt!

Meten

Meet uw raam zorgvuldig op

Samenstellen

Kies uw favoriete kleur en accessoires

Klaar!

Geniet vol op van uw nieuwe raamdecoratie

Hulp nodig?

Maak gebruik van onze meet- en plaatsingsservice

Stel je product samen

Nog niet alles duidelijk? Bekijk de veelgestelde vragen.

Laat je inspireren!

Al uw raamdecoratie maken wij vakkundig voor u op maat. Ontdek de mogelijkheden van ons assortiment en vind het product dat bij uw behoefte en inrichting past.

Niet zeker hoe te meten? Gebruik onze inmeetsevice.

(Gratis bij afname raamdecoratie)

Maak een afspraak

Inspiratie nodig of advies over raamdecoratie

(kom langs in onze showroom of maak een afspraak op lokatie)

Maak een afspraak

Raamvisie de plek voor duplis

Duplis zijn niks meer dan een plissé gordijn met een dubbele stof. Duplis brengen velen voordelen met zich mee. Door de dubbele stof zijn er geen koorden zichtbaar. Dat geeft een elegante, strak afgewerkte look. Naast de koorden hebben duplis door de dubbele stof van de honinggraat structuur een isolerende werking en een geluiddempende werking. Woon je in een drukke straat of op de begane grond zijn duplis zeker een aanrader. 

Duplis: lichtdoorlatend of verduisterend 

Logischerwijs krijgen verduisterende duplis de voorkeur in slaapkamers. Door de aluminiumfolie laag die verwerkt zit in de duplis, krijgen ze een extra verduisterende werking en isolerende werking. Houd je van privacy en hecht je veel waarde aan je nachtrust dan bieden duplis een uitstekende oplossing. In andere kamers is het juist weer prettig om veel licht door te kunnen laten, maar dat toch de privacy gewaarborgd blijft. Het is ook net wat beter past bij uw interieur. Bij Raamvisie hebben we voor elk interieur passende duplis. 

Duplis op maat

De topkwaliteit duplis op maat van raamvisie zijn voor elke ruimte geschikt. Naast de functionele werking, is er een brede keuze aan kleuren en voor elk raam duplis op maat. Door de vele opties is er gigantisch veel mogelijk en op de site zorgt u zelf voor een perfecte samenstelling!